/ coaching

Diabetes coaching

Voel jij je onbegrepen door mensen in jouw omgeving en weet je niet goed hoe je hierop moet reageren? Ervaar je stress wanneer het niet lukt om jouw suikers op orde te houden? Vind je het lastig om jezelf aan te passen aan een leven met diabetes? Het is allemaal heel normaal, want als alles in disbalans is dan brengt dat natuurlijk een impact met zich mee. Het is echter niet gezond om zo door het leven te gaan. In sommige gevallen drijft deze stress mensen zelfs tot een burn-out.

Het kan lastig zijn om je leven weer in balans te krijgen. Wanneer het je niet alleen lukt, laat mij je dan helpen om de balans weer terug te vinden. Ik luister naar je en kijk samen met jou naar wat je nodig hebt. Daar waar nodig geef ik je een duwtje in de rug, zodat je weer vooruit kan. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt voor een beter leven met diabetes.

Waar gaan we aan werken?

Om je geaccepteerd, tevreden en gelukkig te voelen is het van belang dat onderstaande punten goed op elkaar zijn afgestemd. Samen gaan we kijken wat jouw persoonlijke valkuilen zijn. We gaan werken aan bewustwording. Op deze manier kunnen we patronen herkennen en waar nodig deze doorbreken. Zo kan er goed gemotiveerd gebouwd worden aan een betere, gezondere en gelukkige toekomst.

Krijg inzicht in je valkuilen en blinde vlekken door bewustwording over:

  • Voeding
  • Suikerwaarden
  • Slaap
  • Stress
  • Bewegen
  • Hormonen
  • Jouw persoonlijke omgeving
  • Acceptatie

Vertrouw op jezelf!

Bij mijn coaching mag en kan alles gezegd en besproken worden. Dit is mogelijk in het Nederlands, Fries of Engels. Vanuit het respect naar elkaar in alle openheid werk ik vanuit vertrouwen en veiligheid. Dit is de basis tussen jou en mij.

Ik ben er voor je, ongeacht je achtergrond, cultuur of geaardheid. Diabetes maakt geen onderscheid.

Het is belangrijk dat jij je goed en vertrouwd voelt tijdens de coaching bij mij. Daarom aan jou de keus waar de we afspreken. Dit kan online, bij jouw of mij thuis of door samen in beweging te komen en al wandelend het coaching gesprek in de buitenlucht aan te gaan

Wees welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben doorgaans in staat om op korte termijn een eerste afspraak in te plannen.

Contact opnemen
Diabetesfoto Diabetesfoto